Vespa Sprint en de Vespa Sprint S

 vespa-sprintVespa sprint

Een nieuw model van de Vespa, die binnenkort ook in de winkel wordt verwacht is de Vespa sprint en de Vespa sprint S. Dit vernieuwde model van de Vespa heeft erg veel weg van de Vespa primavera, maar heeft toch een net iets anders uiterlijk.

De kenmerken van de Vespa sprint

Ondanks enkele uiterlijke aanpassingen zoals de vierkante koplamp, een zadel met een witte bies en de binnenkappen die zijn mee gespoten met de kleur van de scooter is de Vespa sprint nog steeds te herkennen als een Vespa scooter. Het model heeft namelijk ondanks deze veranderingen nog steeds de uitstraling van een retroscooter, waardoor ook deze Vespa scooter weer een succes belooft te worden.

Verschillen Vespa Sprint en de SVespa-Sprint-s

Maar niet alleen wat betreft het uiterlijk zijn er enkele aanpassingen geweest, ook wat betreft de techniek van de scooter. De Vespa sprint S is flink verbeterd, waardoor je nog meer van deze scooter kunt en mag verwachten. Zo is de wielophanging flink verbeterd en zijn er 12 inch banden toegevoegd, waardoor de scooter nog comfortabeler rijdt. Verder zijn de lange achterbrug en de remmen ook aangepast en verbeterd.

Anders dan veel mensen dachten is ook het motorblok iets aangepast en dat is te merken. Er zit wat meer pit in deze scooter dan in de gemiddelde Vespa scooter, waardoor de Vespa sprint S profiteert van meer trekkracht en de scooter nu dus sneller en pittiger reageert.

Vespa sprint kopen?

Kortom, wil je graag een nieuwe Vespa scooter kopen? Wacht dan nog even met kopen tot de Vespa sprint op de markt is. Door het aanschaffen van de Vespa sprint kun je genieten van enkele verbeteringen en aanpassingen, maar blijf je wel bij hetzelfde idee. Het basisontwerp van deze scooter blijft namelijk hetzelfde, waardoor ook deze Vespa scooter een succes belooft te worden. Koop dus vandaag nog een Vespa sprint S.

Opzoek naar meer informatie over Vespa scooters?  Kijk dan is hier.