Vespa Primavera of de Vespa Primavera Touring?

Vespa Primavera en Vespa Primavera Touring

Het merk Vespa is al jarenlang een groot begrip binnen de scooterwereld en logisch ook want, het is een veelzijdig merk met scooters van de allerbeste kwaliteit! Vespa heeft een aantal modellen, waar er natuurlijk een paar van zijn die er echt uitspringen. De Vespa Primavera en de Vespa Primavera Touring zijn modellen die er echt uitspringen en razend populair zijn, waardoor de maker zich blijft inspireren om het model beter en mooier te maken.

De verschillen

Zoals je uit de namen al kunt opmaken hebben de beide modellen erg veel met elkaar gemeen, toch zijn er natuurlijk een aantal verschillen en deze verschillen zijn vooral terug te vinden in de opties die de scooters bieden. Hieronder meer uitleg over beide modellen:

De Vespa Primavera

De Vespa Primavera is een uitstekende scooter, die inmiddels alweer een tijdje op de markt is. Na 45 jaar weg te zijn geweest, heeft de Primavera een keiharde comeback gemaakt en weer even populair als hij dat al jaren geleden was.

vespa-primavera

Het model is nog steeds enorm degelijk en gemaakt van staal waardoor hij ook nog eens loei sterk is en niet stuk te krijgen. Hij heeft een luxe uitstraling en mag wel de koning onder de scooters genoemd worden. Samengesteld met een mooi design en een mooi stukje technologie is het een degelijke scooter die geschikt is voor iedereen en ook nog eens door het merk zijn waarde goed aanhoudt.

De Vespa Primavera Touring

De Vespa Primavera Touring is het neusje van de zalm en het extra luxe model van de Primavera serie. De belangrijkste extra’s die deze scooter biedt zijn onder andere het bagagerek voor en achter,

vespa-primavera-touring

waarvan het achterrek zichzelf automatisch inklapt wanneer er geen gebruik van wordt gemaakt. Ook zijn de kappen tevens van de binnenkant gespoten en heeft hij een verlengd gedeelte waarop de voeten gezet kunnen worden, zodat de bestuurder zijn of haar voeten beter kwijt kan en er een comfortabelere houding wordt aangenomen op de scooter.

Opzoek naar meer informatie over Vespa scooters?  Kijk dan is hier.

Voor Vespa Primavera onderdelen of accessoires kijk dan een op scooteronderdelenshop.com