Vespa motorscooters De GTS 300 Super en Touring

Vespa motorscootervespa-gts-300-super

Vespa heeft vele verschillende modellen uitgebracht die je kunt vinden om de markt. Twee modellen die we zeker onder de aandacht willen brengen zijn de Vespa gts 300 super en de Vespa gts touring.

Vespa gts 300 super

De Vespa gts 300 super is een opvallend model door de combinatie van chique en sportief. Deze motorscooter is een combinatie van eerdere modellen van de Vespa, zoals de Vespa GS uit 1955 en de 200 Rally uit 1972. Maar niet alleen deze twee modellen hebben inspiratie opgeleverd om weer een nieuw design te maken, er zijn ook andere modellen waarvan elementen zijn over genomen.

Maar niet de Vespa gts 300 onderscheid zich niet alleen door het bijzondere uiterlijk, maar ook door de technische mogelijkheden die deze motorscooter te bieden heeft. Zo is er een elektronische injectie en een 4-takt motor in de scooter gebouwd die allebei zo zijn gemaakt dat ze het milieu zo min mogelijk belasten. Ondanks dat de Vespa gts 300 super een pittige scooter is, is deze ook niet bezwaarlijk voor het milieu.

Dit is de motorscooter voor jou als je op zoek bent naar een leuke combinatie tussen chique, maar ook sportief.

Vespa gts touringvespa-gts-touring

Een ander veel verkocht model is de Vespa gts touring. Dit model heeft veel weg van de Vespa gts 300 super, maar heeft toch iets andere kenmerken. Deze motorscooter wordt vaak herkend door het windscherm dat erop is geplaatst. Ondanks dit scherm, blijft dit een zeer chique motorscooter waar je niet om heen kunt.

De Vespa gts touring beschikt verder over een speciaal typeplaatje, een speciaal ontworpen buddy seat voor de scooter, een verchroomden drager aan de voor- en achterkant en een zijstandaard.

Deze Vespa scooter is prima geschikt om lekker op rond te toeren en is dan ook zeker een aanrader voor iedereen die ervan houdt om lekker wat rond te rijden. Meer informatie vind u op http://www.scooterkopenonline.nl/vespa-scooter-kopen/