vespa-motorscooters  Vespa motorscooter

De Vespa is een razend populaire motorscooter vanwege de goede kwaliteit en het bijzondere design. Je hebt bij deze mogelijkheid om de motorscooter helemaal aan te passen aan je eigen smaak door de vele accessoires en onderdelen. Veel jongeren kiezen ervoor om een Vespa motorscooter aan te schaffen als ze op zoek zijn naar een scooter. Vooral de nieuwe modellen van Vespa de Vespa Primavera en de Vespa Sprint zijn erg succesvol.

Vespa primavera 125ccVespa-primavera-125

De Vespa primavera siert na 45 jaar weer het straat beeld. Het design van deze scooter is wel wat veranderd, maar heeft nog steeds de uitstraling van de Vespa Primavera van 45 jaar geleden. De motorscooter is dan ook razend populaire onder de jongeren en wordt veel verkocht. Behalve dat het design licht is aangepast, hebben ze de motorscooter ook een stuk comfortabeler en stabieler gemaakt, waardoor je zeker zult genieten tijdens een ritje op je Vespa.

Door te kiezen voor een Vespa Primavera 125 bespaar je het milieu, aangezien het een zeer zuinige scooter is met weinig uitstoot. Verder is er ook veel aandacht besteed aan de onderdelen van de motorscooter, waardoor je weinig last zult hebben van eventuele reparaties.

Vespa sprint 125ccvespa-sprint-125

Een ander model dat Vespa te bieden heeft, is de Vespa sprint. Dit is een van de sportieve modellen die Vespa te bieden heeft. De Vespa sprint heeft de uitstraling van een typische Vespa motorscooter, met moderne elementen die er ook voor zorgen dat het een scooter is die past bij deze tijd. De Vespa sprint 125 onderscheid zich van andere modellen van Vespa door de stoere buddyseat, rechthoekige koplamp, de aluminium velgen en de sportieve handgrepen. Maar dat is uiteraard nog niet alles, bij een sportieve motor hoort namelijk ook een goede motor en daar heeft Vespa voor gezorgd. In de Vespa sprint kun je namelijk een 4-takt motor vinden, die ervoor zorgt dat de motorscooter lekker pittig reageert.

Voor info waar het merk Vespa vandaan komt kijk dan is hier.